Uppklädd till en större fest

Du har säkerligen klätt dig till röjiga rockkonserter och vilda fester många gånger i ditt liv. Men det händer också att det förekommer ”finare” event än så. Du kanske är inbjuden att spela gitarr på ett bröllop, ett prydligt födelsedagsfirande med sittning, eller till och med en bal? Då duger inte den tryckta T-shirten och de slitna jeansen, utan då behöver du snarare klä upp dig rejält.

Vad ska du klä dig i?

Kostym är ett klassiskt alternativ som passar män av alla former, storlekar, stilar och smaker. Det stannar dock inte där. Du måste besluta vilken typ av skjorta du vill ha, med olika knappar, och därmed kanske även manschettknappar, hur kragen ska se ut och självklart även färg och modell. Sedan måste du besluta dig för byxor och kavaj, och dessa har minst lika många varianter att välja på. Till sist gäller det även att hitta rätt slips, skor och möjligtvis även rock och väska.

Det kan verka överväldigande, trots att du säkerligen inte förväntade att det skulle vara lätt, men du behöver inte oroa dig. Klicka här och kolla in utbudet, så ska du nog se att du hittar något som passar dig perfekt.