Musikstudio i din trädgård

Vi är många som älskar musik och troligtvis är det därför du är på denna hemsidan. Som de flesta vet kan detta ta en hel del plats. Man kan även få klagomål om ljudet. Speciellt från de man bor med! Den perfekta lösningen är att bygga ett attefallshus som en musikstudio.

Antal attefallshus ökar

Fler och fler i Sverige har valt att bygga attefallshus. Troligtvis inser folk vilka möjligheter det finns med det extra utrymmet. Eftersom de levereras helt tomma kan man bygga om det till det som krävs för stunden. Såsom ett ställe att bo, en ateljé eller en musikstudio.

Inga klagomål

En stor fördel med attefallshus som musikstudio är att du får ett eget rum för musiken och därmed minskar risken för klagomål. Detta kan vara ett irritationsmoment för åhöraren samt stressigt för den som spelar musiken. Att ha studion i ett attefallshus gör att du kan slappna av och producera musik i fred.

Finns billiga alternativ

En nackdel med attefallshus att de kan bli dyra. Dock finns det hemsidor, som exempelvis Sorselestugan, som har attefallshus i bra kvalitet och till ett bra pris. Därmed blir det ett rimligt pris för något som kan hålla i många år. Viktigt är även att man vet så mycket som möjligt om attefallshus innan man köper ett.