Musik på fester

Musik på fester är för de flesta en nödvändighet, ingen musik ingen fest. Några vill dansa medans andra bara vill lyssna och njuta av det som spelas. En perfekt fest innehåller stilar som de flesta kan gilla och uppskatta. Alla har vi olik smak så det kan ibland vara svårt att tillfredsställa allas musiksmak.

Party Musik

Temafester

Beroende på vilken typ av fest det så kan de bli olik musik på olika fester, har man en fest kring Allhelgonahelgen där alla bär halloweendräkter så passar en typ av musik och har man en fest med 80-tals tema så självklart så spelas det 80-talsmusik på den festen. Huvudsaken är det finns musik och att alla trivs med den.

Skapa spellista

Idag så går det alldeles utmärkt att skapa sina egna spellistor på till exempel Spotify som passar för just den fest som är planerad. Så om det är frågan om halloween eller 80-tal så skapa din ultimata spellista för festen. Har gästerna några egna favoriter så kan dessa adderas till din lista i efterhand så får alla vara med att skapa en partylista som passar alla.

Levande musik

Visst fungerar det med spellistor men ett liveband är alltid ett liveband. Finns det möjlighet till att hyra in någon artist eller något band som spelar på festen så blir det naturligtvis ett lyft. Det går ju att kombinera levande musik med den spellista som man skapat för att få upp tempot på festen.

Disckjockey

Det finns säker många som kan ställa upp som discjockey, kan vara gott att någon annan sköter om musikspelandet och man som värd för festen inte behöver engagera sig i det utan kan mingla och umgås med gästerna. Här kan man också visa discjockeyn den spellista man skapat så kan denne varva in er musik i den musik som denne hade tänkt spela.