Möblera en mysig musikhörna

Att lyssna på musik påverkar oss på många olika sätt. Du kan bli full av energi när du lyssnar på något energiskt till exempel. Å andra sidan kan musik vara oerhört avslappnande. Så varför inte skapa en mysig hörna någonstans i ditt hus där du kan lyssna på musik.

Vad behöver du?

Först och främst behöver du naturligtvis en mysig fåtölj där du kan krypa upp. Lägg gärna till någon skön pläd och ett par snygga kuddar så sitter du fint. Ett litet bord bredvid, där du kan sätta din kopp te eller den dryck du föredrar. Dessutom en lampa som avger ett mjukt och varmt ljus, det höjer mysfaktorn.

Vi tycker även att du ska addera lite dekorativa saker som doftljus eller en diffuser, någon krukväxt och kanske en fin tavla på väggen till exempel. Det ska vara både mysigt och vackert så du riktigt kan slappna av i din musikhörna.

Sätt dig med en kopp kaffe och fundera ut hur du vill att hörnan ska se ut. Gör upp en lista med det du behöver inhandla och beställ online. Det är betydligt enklare och smidigare än att shoppa i affärer på stan. Dessutom får du mer tid över till att lyssna på musik.