Hur man kan få mer tid i studion

Jag har alltid svårt att få nog med tid i min studio. För mig är det alltid något som står i mellan. Det kan vara mitt arbete, tid med vänner och sambo eller för att inte säga något om så tråkiga sysslor som att städa i hemmet och studion.

Tänk på var du kan spara tid

Något jag har fått tänka på är verkligen var jag kan spara tid i min vardag. Jag har försökt med robotdammsugare och smidigare resvägar, dessutom flyttat studion närmare. Ändå är det i alla fall alltid något som hindrar mig. Men oftast är det något i hemmet som står i vägen.

Hur jag löste det

För mig var lösningen när rut- och rot avdragen gjorde det mer hållbart att kunna anlita tjänster för hemmet. Framförallt med lite städhjälp så lyckades jag få hela 4 dagar mer per månad i studion. För mig som småbarnsförälder var det otroligt tacksamt med dessa extra dagar. Det finns många fördelar med att spara in tid utöver att bara få mer tid till musik, här kan du läsa om hur svårt det kan vara som småbarnsförälder och förstå vikten av hjälp.