Fixa till dig inför en konsert

Du har biljetterna i din hand och du är redo för en helkväll med härlig musik, skönt umgänge och en möjlighet att skapa nya minnen för livet. Se till att din hud också hänger med i svängen!

Välj hudvård efter behov

Inför en utekväll är det ofta kläderna som gör att vi känner oss fixade och redo. Men det där lilla extra som gör att vi verkligen strålar är en grundligt rengjord och omhändertagen hud. Med valmöjligheter från allt så som peeling och lystergivande ansiktsmasker till brun utan sol och uppiggande ögoncrémer kan du på väldigt kort tid bli redo för fest, från topp till tå.

Efterfesten i badrummet

Efter en helkväll på dansande fötter som ofta medför både svett och smutsiga miljöer, är det extra viktigt att avsluta natten med grundlig rengöring av ansiktet. Därefter kan du ge dig själv den där extra boosten genom att dricka ett stort glas vatten innan lampan släcks. Du avslutar då din kväll på allra bästa sätt, och din hud kommer tacka dig nästa morgon.

Att få hem din hudvård har aldrig varit enklare. Beställ online och öppna dörren när leveransen är framme. Slutligen är det bara att sätta igång – upptäck din huds nya favoriter.